Reserveer direct > Let'z Meat Meets...

Arrangementen op maat

Let’z Meat arrangementen op maat

Iets te vieren en ook eens gebruik maken van een andere locatie?
Wist u dat onze locatie ook te reserveren valt voor besloten feestjes?
Let’z Meat biedt met zijn warme huiselijke sfeer, (verwarmde) overdekte terras, vriendelijke en professionele personeel en een uitstekende keuken onder leiding van Ron Schrooten een unieke gelegenheid voor gezelschappen.

Voor 30 tot 90 personen toveren wij ons sfeervolle restaurant om tot een gezellige feestgelegenheid. Lage tafels eruit, hoge erin, zitplaatsen voor jong en oud, van lekker informeel rond een statafel tot een culinair geserveerd hoogstandje aan een mooi gedekte tafel.
Wat te denken van een mooie proeverij van diverse gerechtjes tot buffet en diners, eventueel aangevuld met de feestelijke klanken van onze eigen huis-DJ die tevens in de vorm van een thema zoals “Ik hou van Holland” of een 1 tegen 100, een avondvullend programma kan bieden.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden volgen hieronder een aantal voorbeelden:
Prijzen vanaf € 25,00 p.p.voor o.a.:
– 6 gangen proeverij van Let’z Meat Mini gerechtjes
– 3 gangen diner met keuze voor-, hoofd en nagerechten
– Koud en Warm buffet
– DJ met thema vanaf € 150,00

En de drankjes?……Zoals u begrijpt heeft ieder gezelschap een andere samenstelling, waardoor het voor ons onmogelijk is een vast bedrag te hanteren voor de consumpties. Wij berekenen de drankjes dan ook op basis van nacalculatie, maar kunnen u in een persoonlijk gesprek vast een inschatting geven van de verwachtte kosten. De prijzen die wij voor onze dranken hanteren zijn zeker vergelijkbaar met andere locaties.

Een thema op maat? Velen gingen u al voor met een thema als “Schotland” of “Holland”, waarbij anderen met een authentieke Engelse dubbeldekker, buggy of kever de omgeving van het mooie Enter verkenden. Echter willen wij aan deze voorbeelden toevoegen dat een thema altijd samengaat met een arrangement op maat in ons restaurant.

Kortom: Let’z Meat niet alleen voor een avondje culinair genieten, maar ook voor een “Feest op Maat” . U roept, wij draaien!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Let’z Meat op telefoonnummer 0547 – 82 03 96 of vraag onze medewerkers tijdens een bezoek aan ons restaurant.